bPhone

bPhone (Theme voor BlackBerry)

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak. U kunt deze alternatieven te downloaden:

iPhone-look voor je BlackBerry

Deze download is niet langer beschikbaar. We raden je aan een kijkje te nemen in de Thema's categorie voor alternatieve applicaties. Met het gratis bPhone theme (thema) laat je jouw BlackBerry telefoon eruit laat zien als een iPhone. Zo behoudt je de functionaliteit die je gewend bent, maar maak je het toestel wel een stuk aantrekkelijker. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Prima reproductie van iPhone-stijl
  • Goede hulppagina op website maker

TEGEN

  • Wij vonden er geen

Excellent
9

Deze download is niet langer beschikbaar. We raden je aan een kijkje te nemen in de Thema's categorie voor alternatieve applicaties. Met het gratis bPhone theme (thema) laat je jouw BlackBerry telefoon eruit laat zien als een iPhone. Zo behoudt je de functionaliteit die je gewend bent, maar maak je het toestel wel een stuk aantrekkelijker.

Je kan kibbelen over de effectiviteit van BlackBerries vergeleken met iPhones, maar er valt weinig te discussiëren over het design: de menu's en pictogrammen van het iOS-besturingssysteem voor iPhone zijn fraaier én duidelijker. Met het bPhone theme zet je alle pictogrammen van je BlackBerry om naar iPhone-varianten en krijgen de menu's de grijszwarte look van de iPhone.

Het bPhone theme is compatibel met veel BlackBerry-modellen, waaronder de Bold, Pearl, Curve en de 8800 & 8700 series. Je toestel heeft wel minimaal BlackBerry OS 4.2.1 nodig als besturingssysteem. Op de site van de maker vind je verdere details over bPhone, alsmede antwoorden op veelgestelde vragen en hulp bij de installatie.

Ben je jaloers op de menu's van de iPhone? Het bPhone theme slaagt erin jouw BlackBerry mooier en overzichtelijker te maken.